Συνέδρια (Congress)
Ιατρεία Μελών Καιρός  
 
 
 
Ο σύλλογός μας
Διοικητικό συμβούλιο
Νέα - Ανακοινώσεις
Φωτογραφίες
Χρήσιμα τηλέφωνα
Ιατρικά Links
Χορηγοί
Ενημέρωση - ιατρικά θέματα
Ενημέρωση φαρμακευτικών εταιρειών
Συνεργάτες - κάρτα μέλους
Νομικός σύμβουλος
Επικοινωνία

 

 


Ο σύλλογός μας

     Ο Σύλλογος Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού ΙΚΑ Πειραιά ιδρύθηκε το 1987 και σήμερα είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους επιστημόνων υγείας της χώρας μας. Μέλη του είναι οι ιατροί-οδοντίατροι-φαρμακοποιοί και βιοχημικοί που υπηρετούν στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ της Α’ και Β’ Πειραιά και των νήσων του Αργοσαρωνικού.

     Η συνεχής προσπάθεια για εφαρμογή καινοτόμων ιδεών και δράσεων, σκοπό έχει να καταστήσει το σύλλογο εύρωστο & σύγχρονο , με άποψη και απήχηση των θέσεων του, όπως όλοι μας επιθυμούμε.

     Εκτιμώντας τις δυνατότητες άμεσης επικοινωνίας και πληροφόρησης που παρέχει το διαδίκτυο σήμερα - με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του Σ.Ε.Υ.Π.ΙΚΑ-ΠΕΙΡΑΙΑ που εγκαινιάσαμε την 02/07/08. Η πρωτοποριακή της δομή σκοπό έχει να την καταστήσει το αγαπημένο site κατά την πλοήγηση στο διαδίκτυο , τόσο των μελών μας, όσο και των μελών των άλλων ομοειδών συλλόγων. Εκτός των επιστημονικών και εργασιακών θεμάτων που μας αφορούν, θα ενημερώνεστε και για τις δυνατότητες της κάρτας μέλους.

 
   
  Έναρξη Λειτουργίας Site
02-07-2008
.
 
   
 
Είστε ο επισκέπτης Νο :
Hit Counter
page counter
   
 
 
 
©2008 Σ.Ε.Υ.Π.ΙΚΑ ΠΕΙΡΑΙΑ
Powered by PlanetSoft :: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
 
     
 
Αρχική Σελίδα (Homepage) Αναζήτηση (Search) Επικοινωνία (Contuct us) Ιατρεία Μελών Καιρός